Werkwijze

Bereikbaar, Begrijpelijk, Betaalbaar en Betrokken.... dat zijn de kernwaarden die het kantoor hoog in het vaandel houdt.

Het advocatenkantoor is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Mocht uw advocaat tijdelijk niet bereikbaar zijn, dan kunt u altijd een bericht bij zijn secretaresse achterlaten. Indien nodig wordt u zo spoedig mogelijk door uw advocaat teruggebeld.

U wordt van het begin tot het eind door uw advocaat persoonlijk en in duidelijke taal geïnformeerd over de kansen, de kosten en de voortgang van de zaak. Uiteraard kunt u in geval van vragen of onduidelijkheden contact opnemen.

Het advocatenkantoor hanteert voor bedrijven en particulieren aantrekkelijke uurtarieven. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om voor een vast bedrag per jaar onbeperkt telefonisch juridisch advies te krijgen. Voor particulieren geldt dat de advocaatkosten inkomensafhankelijk zijn.

Uw advocaat heeft hart voor de zaak en is betrokken bij uw belangen. Zaken dienen met de nodige voortvarendheid afgehandeld te worden. Uw advocaat zal er dan ook op toezien dat de zaak niet onnodig lang blijft voortduren. Door vaart in de zaak te houden en derden aan te sporen dit ook te doen, zal de zaak binnen een redelijke termijn kunnen worden afgerond.

Bedrijfsgegevens

Advocatenkantoor Delgado
Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet-Rotterdam

       

T: 010 - 231 09 08
F: 010 - 231 09 09
E: mail ons